dilluns, 30 de novembre de 2009

CRT 3 - TORROELLA 17 (29 nov 2009)

(crònica del Blog de Notícies del CRT) El CRT va començar el partit presionant el contrari i transmetent bones sensacions, però una errada en la línia de 22 tarragonina la va aprofitar el TORROELLA per anotar. El CRT va seguir apretant i un cop transformat per l'obertura, recent incorporat a l'equip, Juan Manuel Miguel va suposar arribar al descans amb 3 a 7 pels visitants. En la segona part el joc es va decantar pels visitants que van saber treure profit del seu joc per davantera, amb més pes, i un terreny que afavoria el seu joc. El CRT ho va intentar i va estar a punt de fer un parell d'assajos però els nervis i les impresicions ho van impedir.
CR Tarragona: Enric, Serres, Albertot; Massaguer, Plana; Palau, Roig, Diego; Pau, Juan Manuel; Marcel, Jose, Lahuer, Rodrigo i Jere. Substitucions: Marru, Dídac, Fariñas, Alcaine, Faus, Mikel i Nolla.
CR Senglars Torroella: Martin, Pilla, Ramon, Galeta, Simon, Lluis, Marti, Carles, Txiki, David, Juan, Abdu, Bep, Jordi i Bilal. Substitucions: Teo, Quimic, Quim, Pelli, Oriol, Xuse i Facu.
Més imatges: http://www.facebook.com/album.php?aid=32734&id=1656331018&ref=nf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada