diumenge, 10 de novembre de 2013

4 x 4: TONY DAGA (Capità de l'AR Alghero)

Tony Daga té 33 anys i porta 16 anys jugant a rugby. No ho ha fet sempre a l'ALGUER, doncs va marxar durant dues temporades (2007-2009) per jugar com a professional a l'ASTI RUGBY, prop de Torí. És un jugador molt desequilibrant dins el terreny de joc i fort físicament, que destaca pels seus canvis de peus constants. Viu el rugby amb molta intenssitat i és una referència dins l'equip.

Quina posició t’agrada més al camp per jugar-hi?
Sicuro estremo è il ruolo in cui ho giocato la maggior parte della mia carriera,da due anni stò giocando da mediano di mischia per il mio club..è un ruolo molto diverso dall'altro,passi da una posizione dove aspetti che la palla arrivi a te per giocare..ad uno dove giochi e tocchi tutti i palloni..due ruoli di molta responsabilità.
Segurament de fullback, posició en la qual he jugat sempre, tot i que fa dos anys que estic juguant de mig de melé. És una posició molt diferent, doncs en una esperes que t'arribi la pilota per poder jugar i en l'altra practicament toques totes les pilotes de joc d'atac del teu equip... segurament dues posicions de gran responsabilitat.
Com a capità, quines sensacions et transmet l’equip per aquesta temporada?
È una buona squadra molto forte fisicamente e con molta esperienza dobbiamo mettere apposto ancora qualche meccanismo e poi spero non avremo più problemi.
Tenim un equip poderós des del punt de vista físic, fet de gent amb gran experiència, encara hem d'ajustar mecanismes però no tindrem gaires problemes.
Quin aspecte valores molt positivament de l’equip?
La cosa positiva è che negli ultimi 3 anni sono tornati a giocare molti giocatori algheresi e questo sicuramente ha fatto la differenza nei momenti difficili.
En els últims 3 anys han tornat a juguar molts jugadors algueresos, i això segurament ha marcat la diferència en els moments difícils.
Que creus li falta a l’equip per ser millor?
Il non fare amichevoli pre campionato all'inizio ci penalizza sempre un pò,ma più si gioca e meglio sarà.
No haver jugat partits al començament amistósos de pretemporada sempre penalitza una mica, però a mesura que juguem més o farem millor.
Has viscut el Quatre Barres amb amplitud, que destacaries?
È stata una bella partita, mi ha fatto estremamente piacere vincere per la 3 volta la coppa e portarla ad alghero.ma ancora di più ho avuto piacere di vincere la coppa con una squadra di tutti algheresi con cui giochiamo da una vita ha un valore ancoira maggiore.
Va ser un bon partit, em va fer feliç guanyar per tercera vegada la Copa i encara més pel fet de guanyar-la amb un equip on tots els jugadors erem algueresos i amics de tota la vida.
Un desig rugbístic per aquesta temporada?
Fare un buon campionato che porti tante soddisfazioni alla squadra e al club,e poi aspettare la finale del 4 Barres per difendere la coppa e mantenerla ad alghero !!!
Fer una bona temporada que porti al Club moltes satisfacions i esperar la Final del 4B per defendre la Copa i mantindre-la a l'Alguer !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada